top of page

Din egen etikett på flasken, mens du venter!

Vår spesialitet er eplemost i toppsjiktet med spesialetiketter til enhver anledning, hele året. I perioden 1/9-23/12 produserer vi etiketter mens du venter i gårdsutsalgets åpningstider. Ellers på året avtales tid på kort varsel. Ring 91801577 ca. 30-60 minutter før det kan passe å komme, og hør om vi er tilgjengelige, så fikser vi det på kort tid. Vi kan også gjøre det klart på forhånd, dersom god beskrivelse sendes på epost: hei@eple.no.

 

OBS: Vi trykker kun med sort farge. Trykket er vannfast på "gråpapir"-bakgrunn eller på transparent plast. Gråpapir-etiketten står på høykant, B=65mm x H=110 mm. Den transparente ligger; B=115 mm x 57 mm. Vi eksperimenterer litt også med en kremgul etikett, B=70 mm x H=99 mm.

De fleste ber oss om å sette opp et forslag til etikett som passer til formålet, men det er også fullt mulig å designe egen etikett fra bunnen. Den må leveres i format .png eller .pdf, og være sort/hvitt. 

Priser:

Flaske AROMA med spesialetikett med valgfri tekst:

Flaske 0,7 liter Aroma; Kr. 85,- inkl. mva. komplett. Prisen gjelder fra en flaske og oppover.  

Dersom du skal ha over 20 flasker, er det lurt å bestille på epost først. Be om pris for leveringer over 20 LIKE flasker.

Eventuelle tillegg: 

Flaske 0,7 liter Rubinstep, Zari, Karin Schneider +

Kr. 20,-

Grafikk/logo/bilde medbrakt på minnepinne eller sendt på epost på forhånd

Kr. 100,- inkl. mva. PER BILDE PER BESTILLING

Eksempel: 10 flasker med like etiketter med feks en logo eller et bilde: Kr. 85,- x 10 = 850 + ett bilde = Kr. 950,- totalt.

Rustikk gavepose med tauhank og vindu for én eller to flasker, kr. 35,- inkl. mva.

Eplegården er "minst av de største og størst av de minste" presseriene i Norge og tapper cirka 25.000 liter eplemost hver høst. I løpet av sesongen lager vi mange ulike varianter, alt etter hva hver enkelt sort er egnet til. Eplegårdens most selges fra gårdsutsalget på Eplegården. Vi leverer også til utvalgte serveringssteder med særegenhet, blant andre:

 

Engebret Cafe, Oslo

Smalhans, Oslo

Markveien Mat og Vinhus, Oslo

Fyret Mat & Drikke, Oslo

Skipperstuen, Drøbak

Egne epler? 

Vi har begrenset kapasitet til pressing av "villahage-epler". Vi tar likevel i mot det vi rekker. Vi begrenser tjenesten fra 5. september og ut oktober.  Ring oss på 91801577 mandag-fredag kl. 08-18 og hør om vi har kapasitet. 

Henting skjer uken etter levering.

Se alt du trenger å vite HER.

 

Dersom vi ikke har kapasitet, anbefaler vi Ringi Gård i Bærum - www.ringi.no eller Berles Gårdsbutikk i Svelvik - www.berles.no

bottom of page