Dagsmøte på Eplegården!

Peisestuen på Eplegården står klar til møter og miniseminarer. Det typiske arrangementet er et dagsmøte for inntil 20 personer. Vi tilbyr en varm velkomst og et opphold med drypp av historie og kultur. Svært populært er også en innføring i produksjon av norsk eplebrennevin, og en inspeksjon av fatinnhold i tønnekjelleren. På Eplegården kan du også gå på epletur i hagen eller prøve gammeldags eplepressing på tunet i sesongen! I samarbeid med nabogårdene kan vi også tilrettelegge for større arrangementer. 

 

Ta kontakt på tor@eple.no, og vi skreddersyr en eplevelse tilpasset dine ønsker og behov.  

På tur med venner og familie?

Velkommen til en historisk og kulturell eplevelse på Eplegården! Vi ønsker velkommen med alkoholfritt i høye glass, og tar dere med på en ekte og ærlig tur rundt på gården, ispedd lokal historie og kultur. Det vanligste er et opphold på en times tid, men vi kan også utvide opplegget med mye moro. Bestill på epost: tor@eple.no. Priser fra kr. 150,- per person/min. kr. 1500,- per gruppe. Alt mellom 1 og 15 personer passer best! 

 

Utdrikningslag?

En times stopp på Eplegården blir et ekte og ærlig høydepunkt på turen for brud eller brudgom! Vi tar dere vel imot, og hele selskapet får en innføring i produksjon av norsk eplebrennevin, samt en inspeksjonsrunde av eikefatene i tønnekjelleren. Lærerikt og morsomt!

Priser fra kr. 150,- per person, minstepris kr. 1500,-.

Besøk med barnehagen?

Høsttur fra 1. september til 15. oktober: 

Kl. 10:.00 Ankomst. Velkommen med barna samlet. Tur i hagen, vi plukker epler fra anviste trær. Vi spiser så mye vi vil, men vi pleier å si «ett eple om gangen». Det flott hvis alle barna plukker noen epler hver som de kan ta med tilbake og lage eplemost av.

Ca kl. 10.30 Tilbake på gården og felles aktivitet ute: eplekverning og eplepressing. Alle smaker på eplemosten vi lager av eplene vi har plukket. Vi tapper også flasker med 0,33 liter eplemost som alle får med hjem.

Ca kl. 11.00 Lunsj med medbragt mat ute eller i paviljongen.

Ca. kl. 11.30 Tur med traktoren, en sikker runde i meget sakte fart.

Kl. 12.00 Programmet avsluttes.

Barnehagen er velkommen til å bli igjen på gården frem til kl. 13.00, men vi er ikke tilgjengelig etter kl. 12.00

Pris per pers er kr. 95,-. Minsepris er kr. 1520,- (2019). Maks antall personer er 30. 

 

Bryllupsfotografering i eplehagen/på tunet?

Kr. 500,- for inntil 90 minutter. Ta kontakt! 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.