top of page

Dagsmøte på Eplegården!

Peisestuen på Eplegården står klar til møter og miniseminarer. Det typiske arrangementet er et dagsmøte for inntil 20 personer. Vi tilbyr en varm velkomst og et opphold med drypp av historie og kultur. Svært populært er også en innføring i produksjon av norsk eplebrennevin, og en inspeksjon av fatinnhold i tønnekjelleren. På Eplegården kan du også gå på epletur i hagen eller prøve gammeldags eplepressing på tunet i sesongen! I samarbeid med nabogårdene kan vi også tilrettelegge for større arrangementer. 

 

Ta kontakt på hei@eple.no, og vi skreddersyr møte, arrangementet og event etter dine ønsker og behov.  

På tur med venner og familie?

Destillerivisitten:

 

Lær hvordan man lager eplebrennevin - lovlig! Vær med å kontrollere eikefatene, si din mening og bli med å skape historien om norsk eplebrennevin. 

Destillerivisitten er egnet for bursdager, vennegjenger, firmautflukter, utdrikningslag og vinklubber, og passer best for grupper fra 2 til 15 personer. Destillerivisitten varer en times tid og vel så det, (Fra kr. 175,- pp./min. kr. 1500,-) og det beste er at man kan kjøre hjem etterpå, kun beruset av ekte eplevelser. Send en epost til hei@eple.no eller ring 91801577, og bli klokere.

Historiefortelling:

 

Velkommen til en historisk og kulturell eplevelse på Eplegården! Vi ønsker velkommen med alkoholfritt i høye glass, og tar dere med på en ekte og ærlig tur rundt på gården, ispedd lokal historie og kultur. Det vanligste er et opphold på en times tid, men vi kan også utvide opplegget med mye moro. Bestill på epost: hei@eple.no eller ring 91801577. Priser fra kr. 175,- per person/min. kr. 1500,- per gruppe. Alt mellom 1 og 15 personer passer best! 

 

Utdrikningslag?

En times stopp på Eplegården blir et ekte og ærlig høydepunkt på turen for brud eller brudgom! Vi tar dere vel imot, og hele selskapet får en innføring i produksjon av norsk eplebrennevin, samt en inspeksjonsrunde av eikefatene i tønnekjelleren. Lærerikt og morsomt!

Priser fra kr. 175,- per person, minstepris kr. 1500,-.

Bryllupsfotografering i eplehagen/på tunet?

Vi har mange henvendelser om å få bruke gården og hagen som arena for fotografering av ulike slag og ulike behov. Av erfaring ser vi at det også tar tid for oss på gården, og vi fakturerer derfor med kr. 500,- for inntil 90 minutter. Ta kontakt! 

bottom of page