Dagsmøte på Eplegården!

Peisestuen på Eplegården står klar til møter og miniseminarer. Det typiske arrangementet er et dagsmøte for inntil 20 personer. Vi tilbyr en varm velkomst og et opphold med drypp av historie og kultur. Svært populært er også en innføring i produksjon av norsk eplebrennevin, og en inspeksjon av fatinnhold i tønnekjelleren. På Eplegården kan du også gå på epletur i hagen eller prøve gammeldags eplepressing på tunet i sesongen! I samarbeid med nabogårdene kan vi også tilrettelegge for større arrangementer. 

 

Ta kontakt på hei@eple.no, og vi skreddersyr møte, arrangementet og eventet dine ønsker og behov.  

På tur med venner og familie?

Destillerivisitten:

 

Lær hvordan man lager eplebrennevin - lovlig! Vær med å kontrollere eikefatene, si din mening og bli med å skape historien om norsk eplebrennevin. 

Destillerivisitten er egnet for bursdager, vennegjenger, firmautflukter, utdrikningslag og vinklubber, og passer best for grupper fra 2 til 15 personer. Destillerivisitten varer en times tid og vel så det, (Fra kr. 150,- pp./min. kr. 1000,-) og det beste er at man kan kjøre hjem etterpå, kun beruset av ekte eplevelser. Send en epost til hei@eple.no eller ring 91801577, og bli klokere.

Historiefortelling:

 

Velkommen til en historisk og kulturell eplevelse på Eplegården! Vi ønsker velkommen med alkoholfritt i høye glass, og tar dere med på en ekte og ærlig tur rundt på gården, ispedd lokal historie og kultur. Det vanligste er et opphold på en times tid, men vi kan også utvide opplegget med mye moro. Bestill på epost: hei@eple.no eller ring 91801577. Priser fra kr. 150,- per person/min. kr. 1000,- per gruppe. Alt mellom 1 og 15 personer passer best! 

 

Utdrikningslag?

En times stopp på Eplegården blir et ekte og ærlig høydepunkt på turen for brud eller brudgom! Vi tar dere vel imot, og hele selskapet får en innføring i produksjon av norsk eplebrennevin, samt en inspeksjonsrunde av eikefatene i tønnekjelleren. Lærerikt og morsomt!

Priser fra kr. 150,- per person, minstepris kr. 1500,-.

Besøk med barnehagen?

Høsttur fra 15. september til 10. oktober: 

Kl. 10:.00 Ankomst. Velkommen med barna samlet. Tur i hagen, vi plukker epler fra anviste trær. Vi spiser så mye vi vil, men vi pleier å si «ett eple om gangen». Det flott hvis alle barna plukker noen epler hver som de kan ta med tilbake og lage eplemost av.

Ca kl. 10.30 Tilbake på gården og felles aktivitet ute: eplekverning og eplepressing. Alle smaker på eplemosten vi lager av eplene vi har plukket. Vi tapper også flasker med 0,33 liter eplemost som alle får med hjem.

Ca kl. 11.00 Lunsj med medbragt mat ute eller i paviljongen.

Ca. kl. 11.30 Tur med traktoren, en sikker runde i meget sakte fart.

Kl. 12.00 Programmet avsluttes.

Barnehagen er velkommen til å bli igjen på gården frem til kl. 13.00, men vi er ikke tilgjengelig etter kl. 12.00

Pris per pers er kr. 100,-. Minsepris er kr. 1500,- (2021). Maks antall personer er 25. 

 

Bryllupsfotografering i eplehagen/på tunet?

Kr. 500,- for inntil 90 minutter. Ta kontakt! 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom